Feminister som våldtar

Kommentera

 

 

 

 

Hur kommer det sig att så många av de profilerade våldtäktsmännen de senaste åren har varit feminister? Kapten klänning for land och rike runt och predikade något som närmast får liknas vid en slags radikalfeminism, samtidigt som han våldförde sig på småflickor. Virtanen godhetssignalerade (härligt att kunna skriva det i pretorium) så fort han fick tillfälle – gärna om feminism.

 

 

Det är något som inte stämmer här.

 

Om feminismen behövs för att stoppa övergrepp, och om maskulinitet måste dekonstrueras för att jämställdhet ska uppnås – hur kommer det sig då att den ”schysta”, omanliga, mediefeministen tycks vara den piggaste våldtäktsmannen?

 

Titta på den här snubben till exempel:

 

 

 

Här är samma man iklädd sin frus bröllopsklänning:

 

 
Här har karln på sig någon form av orientalisk trasa:
 

Ingen kan väl på allvar hävda att det är ett överskott av testosteron, eller en tydlig manlighetsnorm som har gjort den här killen till en tafsis? Nej det är något skumt med de här emaskulerade vänsterkillarna. En del av förklaringen att vänsterkillar så gärna våldtar och tafsar, är förmodligen att de, till skillnad från traditionella män, har en världsbild som är helt och hållet är baserat på individualism, egoism och hedonism. En traditionell man har relationell syn på tillvaron, han verkar inom vissa givna ramar, han har vissa ansvar och plikter – och ja: även privilegier. En vänsterman däremot flyter bara runt i ett normlöst ingenmansland där det i praktiken, om än inte i teorin, är djungelns lag som gäller.

 

Forskningen visar också att liberala människor är fulare än befolkningen i genomsnitt. Att vara en ful man utan sammanhang och identitet leder kanske till ett känsligt ego? Kanske måste egot lappas ihop med lite våldtäkt? Alla har ju rätt att ”lyckas” och ”njuta” i denna huxleyska mardröm vi lever i.

 

Det är mycket bra att vänstern är splittrad mellan feministiska kvinnor och våldtagande feministiska män. Vi högermänniskor har ju inte sådan problem. Vi (äkta) högermänniskor är könsrealister, vilket innebär att vi kan ha vissa förväntningar på varandra – vilket i sin tur innebär att vi inte behöver förhandla om varje liten skitsak. Dessutom kan vi föra ett vuxet samtala om våra könsspecifika egenheter (också negativa sådana) – vilket underlättar vardagen väldigt mycket i jämförelse med om man ansluta sig till icke-vetenskapliga trossystem som t.ex. ”genusvetenskapen”. Vi står enade, medan de är splittrade – detta är mycket bra.

 

 

Underblås konflikterna så fort tillfälle ges!

 

Vänsterns främsta funktion är att attackera den europeiska människan, feminism fungerar här bara som ett verktyg. Det var därför som Aftonbladet var så ovilliga att sälja ut Virtanen, utan tvärtom gick ut och försvarade honom. Virtanen spelade en viktig roll i kriget mot svenskarna – lite våldtagna kvinnor ska inte komma och förstöra det. Feminism är bara användbar för etablissemanget om den splittrar svenska familjer eller leder till att kvinnor dör barnlösa – inte om den försöker ta ut centrala antisvenska spelare ”duh”!

 

 
 
 

Ju fler fronter fienden tvingas slåss på ju bättre. Alla vänstermän som tallar måste förnedras. Det har börjat gå rykten om Arnstad, någon som vet mer om detta?