Vi styrs av flugmän och pervon

Kommentera

 

 

 

 

Weinstein-skandalen borde egentligen inte förvåna någon. Hollywood, och hela Los Angeles-området, har länge varit ett epicentrum för allsköns dekadens och skörlevnad. Hollywood, och för den delen hela den amerikanska underhållningsindustrin, är antitraditionalismens globala ground zero. Hollywood hatar familjen, hatar européer, och hatar allt som är vackert.

 

De ideal som presenteras för unga människor (särskilt kvinnor) är objektivt sett ohälsosamma. Gränslösa människotyper som som Miley Cyrus och Madonna omhuldas av eliten, och framställs som eftersträvansvärda idealtyper – kvinnor vars livsstil, om den verkligen imiteras, ofrånkomligen leder till ångest, kaos och ett olyckligt liv för de allra flesta normala kvinnor. Som ett svenskt exempel på samma gränslösa, instabila och tillika omhuldade kvinnoideal, kan Zara Larsson nämnas.

 

På den manliga sidan har vi å andra sidan en samling av extraordinärt fula flugmän; framgångsrika, inflytelserika, beta-män med plufsiga alternativt spinkiga kroppar. När flickorna från mellanvästern separeras från sina familjer, sin kultur, och sina män, för att jaga drömmen som flugmännen har presenterat för dem via sina TV-kanaler, musik-bolag och filmstudior – då finns de genast där redo med sina långa fingrar, tragikomiska tjatande och sliskiga förslag.

 

Weinstein är urtypen för flugmannen – men även Roman Polanski och Woody Allen kan nämnas, eller varför inte vår egen svenska motsvarighet Fredrik Virtanen.

 

 

Den judiska tidskriften Tablet Magazin kom i dagarna ut med en intressant artikel där de konstaterade de typiska judiska särdragen i Weinsteins trakasserier. Vittnesmålen om att Weinstein ville att kvinnorna skulle titta på honom när han duschade, eller historien om hur han runkade och lade satsen i en blomkruka – är verkligen bisarra och kulturellt främmande för de flesta västerländska män. Den omanlige, neurotiske, juden, med för mycket huvud och för lite kropp, och en avgrund av perversioner och låsningar inombords, har liksom alla generaliseringar och fördomar ofta sanna och välgrundade förlagor.

 

 

Vi kanske inte tänker på det dagligdags men vi nordeuropéer är faktiskt kroppsligen och estetiskt tämligen unika människoexemplar. Titeln som världens starkaste man har samtliga år sedan 1977 tillfallit en man med nordeuropeisk härstamning. Germanska män, i viss konkurrens med sydslaver, är bland de längsta männen i världen. Ett generiskt nordeuropeiskt utseende anses vara det mest attraktiva, även när människor från andra kontinenter får säga sitt om saken.

 

 
 

Med det sagt verkar dock den judisk-europeiska distinktionen vara mer andlig än genetisk. Den proletära sionismen (se bilderna ovan) visade att juden hade förmågan att kasta av sig gettots förruttnelse och omfamna en kroppslig och jordnära livsstil. På samma sätt är exemplen många på västerländska män som låter den fysiska, andliga och intellektuella rötan ta fäste på djupet – ett uppenbart exempel på det här är den tidigare nämnde Fredrik Virtanen.

 

 

Ryktena om att Aftonbladet-journalisten Fredrik Virtanen först drogade, och sedan försökte avtvinga medie-profilen Cissi Wallin oralsex, har florerat på nätet i flera år. Wallin har talat om övergreppet tidigare, men först nu har hon valt att outa Virtanen, efter att skandalerna kring Weinstein blev allmänt kända. Fredrik Virtanen är en flugmänniska av samma typ som Allen och Weinstein, och Wallin är en gränslös anti-kvinna av samma typ som Madonna och Zara Larsson. Bara det att Wallin driver en podcast som mer eller mindre går ut på hur mycket hon hatar att vara mamma, säger väl det mesta. Fredrik Virtanen å sin sida är en parodiskt politiskt korrekt nyman, expert på meningslösa saker som populärkultur. Hans försök till politiska kommentarer är så pinsamt okunniga att bara en människa med obefintlig bildning kan finna dem djupsinniga. En genomgående osympatisk gen-x posör – andligt död, intellektuellt tom, och kroppsligt förfallen.

 

En ölstinn, fet och svag kropp med låga testosteronnivåer kommer ofrånkomligen tänka sjuka tankar. Sjuka tankar leder till sjuka handlingar, som leder till ett ännu större moraliskt och kroppsligt förfall. Den urbana ny-manshjärnan kommer söka tröst och stimulans i teoretiskt abstrakta och fullkomligt ihåliga utopiska idésystem som kommunism och libertarianism. Hatet och hämndlystnad är hans normaltillstånd och drivkraft, vilket han döljer bakom en fasad av politiskt korrekta floskler. Han söker sig gärna till journalistiken och opinionsbildningen, eller den våldsamma extremvänstern, allt för att kunna utöva makt över människor och mätta sitt inre hat. Hans drivkrafter är alltid 100% egoistiska och självbekräftande, det finns inga högre ideal, ingen Gud, ingen civilisation, ingen sanning.

 

Europa och hela västvärlden behöver en djupgående och transformativ kulturrevolution. Det duger inte att vi har halvfigurer som Virtanen som skriver i våra tidningar, eller praktpervon som Weinstein som gör våra filmer. De senaste 50-70 åren har inneburit en långsam andlig och kroppslig nedbrytning av den europeiska människan. Denna utveckling måste brytas med en explosiv och radikal motrörelse.

 

Avanti Giovinezza!